Κάθε επιχείρηση θα πρέπει να υιοθετεί τέτοιες πολιτικές, καθώς είναι ένας οδηγός για την ορθή εφαρμογή, ασφαλή διαχείριση των δεδομένων και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις από το προσωπικό. Ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες, υιοθετούνται είτε οι βασικές πολιτικές ασφαλείας ή ακόμα και πιο εξειδικευμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης.
Τέτοιες πολιτικές κυβερνοασφάλειας είναι οι εξής: Πολιτική αποδεκτής χρήσης (AUP) για την κατάλληλη χρήση συσκευών και εργαλείων πληροφορικής, Πολιτική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και διατήρησης, Πολιτική προστασίας δεδομένων, Πολιτική αντιμετώπισης περιστατικών παραβίασης αλλά και άλλων προβλημάτων ασφαλείας, Πολιτική ασφαλείας δικτύου, Πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας των πελατών, Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ασφαλείας που καθορίζει τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες, Πολιτική Διαχείρισης και Αξιολόγησης Κινδύνου, Πολιτική Διασφάλισης Ποιότητας, Πολιτική Ασφαλείας των Συνεργατών/Πελατών της επιχείρησης.
Είναι πολλές οι επιχειρήσεις που επιλέγουν μια τεχνολογία χωρίς καθοδήγηση στο κομμάτι της κυβερνοασφάλειας και των σχετικών κινδύνων. Σε αυτό το κομμάτι η συνεισφορά της εταιρείας μας μπορεί να αποβεί καθοριστική, παρέχοντας στην επιχείρησή σας την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση 24 ώρες το 24ωρο, στο κομμάτι της κυβερνοασφάλειας. Σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για την άμεση ανίχνευση των απειλών και την άμεση αντιμετώπισή τους και προτείνονται ολοκληρωμένες στρατηγικές και τακτικές κυβερνοασφάλειας.